Journal

#thecolorrun

Azi am participat pentru prima data la color run. Traseu de 5 km prevazut cu vreo 4-5  „statii” de colorare. Abia asteptam evenimentul si muream de curiozitate sa vad daca mai pot sa alerga. Am putut. Pe la km 1,7 ma apucase splina si ma intepa ceva pe sub coaste. Uitasem de toate aceste senzatii. De fapt am uitat tot ce era greu la alergat; primii 3 kilometri sau durerea de genunchi. Imi amintesc in schimb andrenalina, oboseala placuta, endorfinele si satisfactia ca reusesti sa-ti controlezi propriul corp. Imi amintesc si de minunatul traseu prin padure si de incurajarile lui Lucian.
Azi a fost bine. A fost si Radu cu mine. Am luat startul ceva mai tarziu decat ma asteptam si asta mi-a dat ceva emotii. Nu am mai lipsit niciodata 2 ore de langa el. Am decis sa nu ma intorc si sa am incredere in el ca va fi bine. Stiam ca a dormit in masina si mancase cand am ajuns. Dupa 40 de minute de asteptat la start simt ca vine ceva lapte si se angorjeaza sanul stang. El mancase din dreptul. Ii era foame. Am stat asa toata cursa, ba chiar am facut si o gluma pe tema asta vazand ca nu exista punct de hidratare pe drum. Lucian n-a ras.
Intre timp obosesc, merg vreo 20 de pasi si imi revin. Il ajung pe Mihai care era hotarat sa castige 🙂 el ne-a tinut ritmul toata cursa, aproape infernal :))
Terminam toti cei 5 km in 30 de minute.
O sun pe Anca, vreau sa ajung cat mai repede la Radu. Ii gasesc la umbra in parc si ma apropii de puiul meu si incep sa-i vorbesc. A inceput sa rada in hohote de bucurie ca ma vede, probabil isi facea griji. Atat de mult si evident s-a bucurat ca ma vede incat m-a facut sa plang. Ma bucur ca nu m-am intors, a meritat calea cea mai lunga si grea. Ma bucur ca a fost acolo, la anul merge cu mine in cursa.
Ma mai bucur ca am alergat  cu Bebe si ca am facut asta impreuna.
The end.
In poza e tot cea mai ramas din fericire.

image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s