Journal

In viata asta.

De pana acum. 

Imi aduc aminte foarte clar de vremurile in care nu ma gandeam la ceea ce urma sa fac. In cazul meu, vremurile astea nu sunt asa ingropate in trecut cum ati putea crede. Sigur m-am maturizat mai tarziu ca unii dar muuult mai devreme ca cei care nu o fac niciodata :))

Nu ma gandeam de ce mi se intampla anumite lucruri sau ce inseamna. Nu ma gandeam in profunzime. Alteori, din contra, dadeam importanta unor lucruri minore. Imi bazam interpretarile pe instinct ceea ce m-a facut sa am un amalgam de experiente pe care acum fie le ador, fie doar le accept.

De data asta vreau sa vorbesc despre prietenie. 

 Am fost norocoasa inca de la inceput caci experinta primei prietenii a fost una buna, constructiva. Plina de iubire si intelegere , prima dovada de dragoste neconditionata care mi-a dat aripi sa zbor. Uneori am zburat inspre pamant si nu inspre cer dar sunt recunoscatoare pentru trip.

Simtind ca am trait mai multe experinte intr-una, ma disec ca un specialist care ia o proba de sol. Straturi, culori, sediment si sentiment. Mai ales sentiment.

Prieteniile mele au fost bune. Nu eu am fost partea buna intotdeauna. Am ras de altii ca sa supravietuiesc, am tacut cand trebuia sa le vorbesc.

Am scos cuvinte sticloase si taioase de ma taiau si pe mine. Mai ales pe mine.

Vad altfel lucrurile acum. Iubesc mai mult oamenii pentru ca ma iubesc mai mult pe mine. Fara orgoliu ma las inspirata si absorb bucuria in fiecare por. Sunt vulnerabila si ma las privita. Nu stiu cum se face ca ma privesc doar prieteni. 🙂

Cred cu tarie ca fericire consta in relatiile cu cei din jur asa ca le multumesc oamenilor cu care vorbesc sau tac, rad sau plang, celor care ma inspira pentru ca sunt aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s