Journal

Colostru.

O durere ascutită îmi brăzdează pieptul din cauza greutății imense ce-mi apasă cutia toracică. În primele secunde nici nu am realizat ce mi se intamplă, de unde apăruse starea aceea de disconfort în tot corpul? Spatele mi se înconvoaie sub greutate iar gândurile mele sunt alandala. Foarte normal să mă simt confunză, doar era prima dată când sânii mei se umpleau de lapte. 

Jumătate de oră mai târziu o tipă intră pe ușă. Este consilier în alăptare în clinica unde s-a născut Radu. O știu după nume. E cunoscută printre mămici și eu îi spun că am auzit de ea. Pare cam plictisită, decid că nu e momentul să mă încarc cu lucruri inutile, eu trebuie să văd ceea ce e mai important pentru mine acum. Întârziase oricum.

Radu se trezește ca la un semnal, vrea sân iar ea trebuie să ne ajute ca el să se atașeze corect la sân. E important pentru noi doi.

Il ridic pe perna de alăptare, îmi arată câteva poziții, nu merge perfect. Mă descurajez și-mi mușc buzele. Mă întreabă dacă până acum a mâncat, dacă s-a atașat corect la sân, ce program de masă a avut?

Mi se umplu ochii de lacrimi și-i răspund:

„- Nu stiu, il am doar de ieri.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s