Journal

In ultima vreme..

Nu am mai apucat sa scriu mare lucru in ultima vreme si deloc pe blog.  Ne pregatim pentru intoarcerea mea la serviciu. Ne pregatim pentru noul anotimp, ne obisnuim cu noi sentimente.

Despre intoarcerea la serviciu: ne obisnuim cu persoane noi in viata noastra. Cu despartiri mai frecvente si mai lungi. Vorbim des despre zile lucratoare si zile libere, descriem cum vor arata zilele noastre. Ne schimbam obiceiurile si fagasul gandurilor. Iesim din rutina, implementam un nou context. Ma bucur ca suntem puternici si constienti astfel incat aceste se schimbari sa se faca la umbra inimii noastre.

Exista VIATA dupa intoarcerea la serviciu!

Despre noul anotimp: petrecem mult timp afara. Radu experimenteaza si e foarte diferit de anul trecut pe vremea asta. Ne bucuram de zilele calduroase iar in cele ploioase facem planuri de excursii la padure, cu bicicletele sau trotineta.

Noile sentimente aseaza. Ne permitem sa fim tristi daca asta simtit, jelim uneori sau stam puuuur si simplu lipiti. E foarte frumos. E o relatie care creste iar din momentele de provocare invatam cel mai mult.

1 gând despre „In ultima vreme..”

 1. Hey!
  Ma bucur ca sunteti puternici si ca va obisnuiti cu noul program, usor, usor.
  Eu zic ca e super bine ca se schimba lucrurile cu venirea acestui anotimp frumos si astfel trecerea o sa fie mai usoara.
  Sa ne auzim cu bine!
  Sper sa continui sa publici pe blog mai des, caci o faci foarte frumos.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s