Journal

Jurnal de trimestru 1

Am obosit..scriind acest titlu luung dar asta pentru că sunt deja în trimestrul doi și mai pot continua cu acest text doar pentru că nu am ajuns încă la al treilea..

Să nu ne aglomerăm, toate la timpul lor!

Soo.. Era așa o dimineață de februarie, mă îmbrăcam pentru serviciu, când observ o mică diferență la cum se simțeau blugii pe mine. Ca să fiu sinceră, eu așa mă cântăresc dintotdeauna. Avem un cântar (fără baterii prin casă), îl aveam fără să am nevoie pentru că eu nu mă îngraș. Nu prea spre niciodată, așa trăiesc eu pe lume de când mă știu.

Mă uitam în jos la corpul meu și mă întrebam de la ce-o fi?!

Era la câteva săptămâni după o operație la genunchi, s-ar fi putut explica prin faptul că, fiind în concediu medical, făcusem mai puțin efort.

Oi fi gravidă? mi-a trecut ca o părere prin minte..

Noi ne-am dorit al doilea copil.

„De ce?” Ne-a întrebat și Radu.

„Pentru că sunt minunați și ne plac, atunci când ai venit tu pe lume am aflat aceste lucruri despre copii..”

„De ce?”

„Păi, pentru că sunt minunați și ne plac, îi iubim..” Tot răspundeam cu singurul răspuns adevărat pe care îl știam..

„De ce?”

Și pot continua așa vreo zece propoziții căci este după o poveste adevărată, ce s-a întâmplat într-o cadă, nu de mult.

Eu am simțit că vreau un al doilea copil încă de anul trecut. Știam de mult că vreau copii mulți dar am simțit că mai vreau o dată tot ce vine la pachet cu asta abia prin toamna anului trecut. Probabil și odată cu anticiparea venirii unor noi bebeluși minunați în familia noastră.

Desigur, credeam că o dată ce iei această decizie, chiar se va întâmpla: imediat! N-a fost așa, ba chiar începusem să fac teste de sarcină până mi-am dat seamă că de fapt îmi folosesc psihicul pe post de contraceptiv, și am lăsat să fie vie când o fi!

Și-a fost! Când a vrut.

M-a prins puțin obosită ce-i drept, încep să recuperez abia acum. Un început de an greu, cu o operație, complicații, dureri pe ici pe colo, micile accidente în trafic, stresul .

Vreau să le las pe toate în urmă căci finalul va fi ceva special! Copilul ar trebui să se nască la jumătatea lunii noimebrie.

4 gânduri despre „Jurnal de trimestru 1”

Lasă un comentariu