Viață

Deodorant natural megaeficient

Scuzați, vă rog, sacrilegiul pe care l-am făcut limbii române folosind acest “mega”! Dar acest deodorant natural este foarte, foarte eficient! Asta e tot!

Astăzi am rămas fără deodorant, și pentru că uit aproape întotdeauna proporțiile, am căutat pe blog rețeta. Băi, eram sigură că pe undeva am scris despre asta, mi se părea imposibil să nu! Dar ce să vezi, nu scrisesem iar acum caut să ma revanșez ca n-am împărțit așa bunătate de preparat. Cred că sunt cinci ani de când îl folosesc iar în acest moment, când încă alăptez și hormonii mei au luat-o razna, e singurul care mă păzește de mirosurile neplăcute.

Într-un final, am găsit rețeta pe e-mail, acolo unde eu am primit-o de la Maria (care are un magazin online foarte fain Ma-na). O las mai jos:

Astăzi am folosit amidon alimentar în loc de maranta, merge la fel de bine, și niciun ulei esențial. Textura este foarte fină și mirosul discret al uleiului de cocos au fost suficiente! L-am depozitat într-un borcan de sticlă în care am avut ulei de cocos, l-am personalizat și gata, l-am pus în dulapul de la baie.

Vă rog să mă înțelegeți, chiar nu am timp și de poze! 🤪

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s