Viață

#MameleUnite IV

A sosit și rândul celui de-al patrulea articol din seria #MameleUnite. Nu o să devin nostalgică acum, mai am ceva timp (urmeaza al cincilea și ultimul) de stat aici, cu mamele grozavele.

Am pornit seria asta inspirată de oamenii din jurul meu. Fie că vor deveni părinți, fie sunt deja, m-am gândit că în loc de sfaturi mai bine oferim experiența noastră. Așa cum e, personală sau subiectivă, e foarte bună pentru că este autentică.

Băi, și-am avut dreptate!

Eu sunt în concediu creștere copil ceea ce înseamnă că sunt și foarte ocupată să mă distrez cu doi copii mici, atât de ocupată încât atunci când găsesc câteva momente să fac lucruri care îmi umplu paharul meu de bine le apreciez cu adevărat! Sincer, această serie a fost momentul meu de încărcare: serile târzii în care am colectat răspunsurile, așezarea lor într-un articol, emoțiile, doamne, emoțiile: duioșie, empatie, conectare, bucurie. Ceea ce vreau să zic că, în primul rând, mi-a făcut bine mie. Deși nu am cerut și nu am așteptat!

Mulțumesc!

Întrebarea cu numărul patru este:

Dacă o proaspătă mămică v-ar cere ajutorul (un sfat, un favor sau poate doar vrea să fie ascultată) ați fi dispuse să empatizați cu ea și să o susțineți?

Da, cu siguranță!

Da, clar!

Da, cu siguranța

Da!

Clar, da!

Cu siguranță!

Da!

1 gând despre „#MameleUnite IV”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s