Journal

ziua 181 Spirala Love&Hate

Am nevoie să mă odihnesc puțin înainte să încep să scriu ca să-mi dau seama ce a contat mai mult azi: haosul sau liniștea?

Sau distanța foarte mică dintre ele.

Am ajuns și într-o secție de spital renovată de La primul Bebe

Haos:

Sunt zile ca asta când reușesc să mă supăr tare pe un copil și să tac mâlc și să aștept să-i spun cu calm: îmi venea să îți spun că golesc piscina, îmi venea să îți spun că nu te mai las niciodată la bunici, îmi venea să intru îmbrăcată și să te scot de acolo. A făcut ochii cât cepele dar voiam să afle ce aș fi putut să fac dar n-am făcut. E o prostie. Nu i-am oferit decât un minim de decență dar cer înapoi maximum de obediență.

M-am supărat tare și pe căldură dar și pe blugi. Am râs când mi-am dat seama. M-a înfuriat și am iubit aceeași persoană în același minut ca într-o spirală de hate & iubire. De fapt, e despre mine.

Liniște:

1,2,3 respir. Strâng volanul puțin mai mult încep să mă întorc cu mintea în corp. Corpul e deja în mașină. Pe canapeaua din spate o fată care nu a avut o zi prea bună. Totuși, se uită liniștită pe o carte.

Azi s-au întâlnit pentru prima dată două fetițe care sunt și surori. O fată mai mare pe care te poți baza la nevoie și o fată mai mică care are toată nevoia. Când pupi pe cineva înseamnă că îl iubești iar fata mare știe bine ce e iubirea și cum arată. Fata mică simte doar buze calde pe obraz și mânuțe, niște ochi mari chihlimbarii care o privesc și aude o voce pe care a auzit-o și din burtică: O schimb eu pe Catinca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s