About

Eu sunt Andreea, femeie și mamă a doi copii perfecți și minunați, așa cum sunt toți copiii. Sunt consilier dezvoltare personală și educator parental în formare pasionată de cărți, scris și parenting. Încerc să trăiesc cât mai mult după valorile mele și în momentul prezent. Amen to that!

Despre blog: Am început să scriu pe acest blog din 2016. A devenit un spațiu atât de personal încâ s-a modificat și a crescut odată cu mine. Scriu despre ce simt, trăiesc sau cunosc, aici îmi așez gândurile, bucuriile și tristețile. Sunt momente în care nu mai știu de ce scriu, momente în care aș putea șterge tot dar, până la urmă, îmi găsesc calea înapoi în clipe din ce în ce mai satisfăcătoare. Tot aici împărtășesc tot ce aflu despre dezvoltare personală și parenting. Dacă ne vom potrivi, vei rămâne.

Despre shop: Cum să fac eu să dau mai departe ceea ce învăț și lucruri în care cred? Toate printurile create de mine cred că răspund la întrebarea asta. Poartă vorba, îmi vine să zic! Cred că e nevoie de mai multă conștientizare în toată treaba asta cu creșterea copiilor. Îmi doresc ca mesajele mele să le amintească oamenilor despre blândețe și respect în toate relațiile lor :cu copiii, cu alți adulți și cu ei înșiși.