Viață

#MameleUnite

Eu nu am uitat încă sentimentele mele amestecate din primele luni cu bebelușul meu. Mai ales când eram la primul copil, încă știu foarte bine stările acelea extreme: uneori fericire, alteori însingurare! Da, de multe ori ne simțim singuri, deși nu suntem, veți vedea! Am citit că atunci când sunt anxioase, mamele cred că eșuează! Sunt sigură că sunt și alte momente când credem așa. De exemplu, când bebelușul plânge sau se îmbolnăvește.

Văd în jurul meu din ce în ce mai mulți oameni care aleg să devină părinți și care vor trece prin prin aceeași paleta de stări. Așa că am ascultat instinctul meu care îmi șoptește că ne putem folosi de experiențele noastre ca să impactăm într-un mod pozitiv viețile celorlalți. Mai cred că fiecare putem deveni mai atenți la propria noastră comunitate, unde chiar putem aduce schimbarea în timp real. Așa că am formulat cinci întrebări și am invitat mame minunate să le dea un răspuns. Așa cum au simțit ele, așa cum au trăit.

În seria #MameleUnite vor fi cinci articole, fiecare conținând câte o întrebare și răspunsurile mamelor de poveste care au acceptat să fie cu mine aici. Le sunt recunoscătore pentru inima lor deschisă!

Prima întrebare este:

Care este cel mai greu moment prin care ați trecut atunci când copiii voștri erau mici?

Pffff , cel mai greu și cel mai greu a fost atunci când Maya a avut varicelă (o perioadă de 16 zile am stat în casă) dar greul a apărut când speram că o să ieșim afară și totul a trecut… Varicela a apărut la surioara de doar 1 an , care a avut cred cea mai agresivă formă 😨 groaznic…. deci încă două săptămâni închise în casă! Pentru mine asta a fost cea mai grea perioadă!

Andreea G.

Atunci când plângea și mă făcea să mă simt neputincioasă.

Anca

Cel mai greu moment prin care am trecut atunci când băiatul meu era mic a fost când a trebuit să reîncep munca.

G

Cel mai greu moment a fost când am aflat că nu mă aude bebelușul meu.

Alina

La naștere, fiind prematur, am stat 2 săptămâni în spital, au fost ceva complicații, nu am mai putut alăpta 🥺, dar au trecut.

Crina

Momentul când, pe la opt luni, a făcut o alergie la un medicament, țin minte și acum panica pe care am simțit-o.

Lumi

Maria avea 8 luni și într-o după amiază a început să plângă atât de rău, nu a durat mult momentul dar plânsul ei atât de tare și agitată cum nu o văzusem niciodată m-a marcat cât pentru toată viața! (ulterior am aflat ca îi ieșea primul dinte)

Gabriela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s