Journal

Să fie clar ceva

Mi s-a spus obsedată de curățenie și asta m-a revoltat peste măsură. Nu voi accepta așa ceva, nu după atât de multă terapie și dezvoltare personală, nu după atât de multă muncă în care am filtrat foarte bine motivele pentru care fac anumite lucruri și nevoile mele reale versus chestii de umplutură care mă epuizează.

Dacă mi s-ar fi spus asta acum câțiva ani, aș fi zis că e un soi de compliment dar după ce am avut copii și tot timpul meu liber a început să încapă într-un dop de sticlă, mi-am dat seama că trebuie să aleg. Să încerci să menții curățenie tot timpul în loc să acorzi mai mult timp îgrijirii de sine sau conectării cu copiii e ca și cum ai bea o cafea în loc de masa de prânz. Iți trece pofta de mâncare dar e total nesănătos să faci asta. Așa că i-am ales pe ei și m-am ales pe mine.

Acum, DA, recunosc, îmi place să fie normal de curat și cât de cât ordine pentru că mă ajută să mă relaxez mai mult. Să găsim lucrurile de care avem nevoie atunci când trebuie să ieșim pe ușă mă ajută să fiu mai eficientă, să nu calc pe copii pe sub haine e iar un obiectiv de-al meu dar sunt lucruri la care am renunțat de tot și altele pe care le fac prin rotație. De exemplu, obișnuiam să spun că îmi place să calc (am și roșit) dar asta înainte să descopăr că viața este distractivă 😃 si că este inutil, în general, să faci asta și, în special, dacă nu îți pasă de ordinea din șifonier. Și de ordinea din șifonier chiar nu-mi pasă. Deloc, deloc nu-mi pasă nici de șosete și dacă ar fi după mine, nu le-aș mai împerechea niciodată. Și nici nu o fac. Asta e chestia lui.

I am not alone
Happening right now

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s