Journal

76

Ce ți-e și cu oamenii aceștia mici care te refuză când vrei să-i ajuți mai tare. Îi vezi, de exemplu, că abia mai respiră, horcăie de-a dreptul, tu încerci să le faci viața puțintel mai ușoară și le arăți o fiolă mică de soluție salină eplixcându-le: Uite, aici avem o soluție pentru născucul tău. Uite asa se deschide. Dacă îți pun în nas, te va ajuta să respiri mai bine. Pic și pic. Și gata. Răspunsul vine rapid: -NU! Să știi că nu doare, nu ustură, nu înțeapă. Uită-te la mine cum fac. Pic și Pic. Apoi sufli nasul și gata. -NU! Pot să văd că ți-e greu să respiri și, odată ce scoatem mucii de acolo, locul se va elibera și va putea intra aerul. –NU! Pot să îți pun aici pe mână o picătură și dacă nu doare poți să mă lași să îți pun și în nas? -NU! Te va face să respiri mai bine.. – NU! Aici. Poftim? Să-ți mai pun o picătură pe mână? Bine. Acum poț să îți pun și în nas? – NU! Vrei să îți pui tu? -NU! Vei putea să respiri mai bine..

Părinții care citesc ceea ce tocmai am scris eu aici știu că i-am oferit un inclusiv un bebeluș de jucărie căruia să-i pună chiar ea ser, ba mai mult, m-am oferit drept cobai. -NU!

Când mă gândesc că ieri a împins singură scara mică de la Ikea până la dulap și s-a urcat pe blat ca să ajungă la fructe, mă întreb de ce n-ar vrea să pună niște ser în nas?! Pic și Pic. Și gata..

STOOP! AM RĂMAS AȘA! TRECE EA ȘI RĂCEALA ASTA.

La Start.
cursa de mașini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s